Chauffeurs gezocht voor AutoMaatje

Gevraagd
Meedoen
Wij zijn op zoek naar chauffeurs die met hun eigen auto tegen vergoeding van €0,30 per km, wijkgenoten willen vervoeren. De passagier kan een ritje van/naar de apotheek of het ziekenhuis nodig hebben, of gewoon naar de kapper, een pedicure of een vriend(i

Wij zijn op zoek naar chauffeurs die met hun eigen auto tegen vergoeding van €0,30 per km, wijkgenoten willen vervoeren. De passagier kan een ritje van/naar de apotheek of het ziekenhuis nodig hebben, of gewoon naar de kapper, een pedicure of een vriend(in). Als zij niemand kunnen vragen om hen te vervoeren is ANWB AutoMaatje de juiste oplossing.

Wat ga je doen:

Als chauffeur breng en/of haal je iemand uit je buurt met je eigen auto, en rondt je de rit netjes financieel af met je passagier. Daarbij volg je de corona-regels zolang de overheid dit vraagt. Dit hoeft uiteraard niks weg te nemen van de gezelligheid.

Je bent een maatje voor de passagier, je helpt en begeleidt hem/haar waar dat nodig is.

Je houdt van een praatje en hebt er geen moeite mee om af en toe wat langzamer aan te doen. Iedere passagier doet dingen dan ook graag op zijn/haar eigen tempo.

Wat heb je nodig:

  • Een eigen auto met inzittenden verzekering.
  • Natuurlijk een rijbewijs.
  • Een VOG, deze kan ook door ons worden aangevraagd.

Wanneer?

Je beschikbaarheid mag je zelf per week aangeven, ook je vakantie periode kun je doorgeven zodat je in die periode niet wordt gebeld. Als je gevraagd wordt voor een rit op een moment dat het je eigenlijk niet zo goed uitkomt, kun je deze gewoon afwijzen.

Wij bieden:

  • Een fijne bezigheid die is bedoeld om mensen te stimuleren om mobiel en actief te blijven.
  • Een leuk netwerk van vrijwilligers die graag wat voor hun omgeving willen betekenen, en je koppelen aan buurtbewoners die dit nodig hebben.
  • Je bent betrokken bij mensen uit je wijk.

Wie

Kinderen
Jongeren
Rolstoelvriendelijk

Meer informatie

Contact

Wim de Haan
Contactpersoon

Neem contact op met Wim:

-11