Summer Art Journey (online)

Aangeboden
Meedoen

Ga mee op virtuele Summer Art Journey!

15 juli tot 15 september 2021

op Summer Art Journey

IK HEB ZO’N ZIN OM OP VAKANTIE TE GAAN!

Lekker naar nieuwe plekken, nieuwe gerechten proeven en nieuwe ervaringen opdoen. Maar veel mensen durven nog niets te boeken. Kan het al veilig?

Maar ho wacht! Onder het mom van ‘Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan’, heb ik een lumineus plan bedacht: ik stippel een reis uit! Een Summer Art Journey. De ideeën stromen al en de reis vindt plaats van 15 juli tot 15 september. Acht weken met acht locaties. Ik verklap nog niet welke….

Ga jij ook mee op deze virtuele Summer Art Journey? Meld je aan en krijg gelijk een creative challenge in je inbox om jouw vervoermiddel te maken.

Deze Summer Art Journey is gegarandeerd 100% vrij van:

  • perfectionisme
  • stress
  • prestatie-eisen
  • (ver)oordelen.

Acht locaties op Summer Art Journey

Deze Summer Art journey maak je vanuit je eigen huis en ik neem je acht weken lang mee naar acht locaties, waar we kunst gaan maken. Er is voldoende ruimte in mijn virtuele hippe Volkswagenbus! En wat nou zo mooi is, het Summer Art Museum heeft speciaal een vleugel vrijgemaakt om al onze kunst tentoon te stellen! Dan kunnen al jouw vrienden en familie in het najaar jouw kunst komen bekijken als we de hele vleugel hebben gevuld met onze creaties.

Maar eerst lekker acht weken genieten van super bijzondere plekken. Want ik heb bijzondere plekken uitgezocht hoor! Welke verklap ik nog niet. 

Wel kan ik alvast vertellen dat de reis helemaal gratis is! Gratis? Ja de reis is gratis.

Maar als je van wat meer luxe houdt, kun je ook een VIP Arrangement boeken. Met veel extra’s.

Een reis om nooit te vergeten! Buiten platgetreden paadjes, onverwachte plekken, out of the box en buiten de lijntjes kleuren! Dat is deze reis in een notendop. Wees niet verrast dat je ergens komt, waarvan je dacht dat het niet kon. Want bij deze Summer Art Journey kan alles! Ook jouw kunst hoeft niet gekaderd te zijn, je maakt gewoon wat jou inspireert op de plek waar we zijn.

Ga he-le-maal los.

 

Camping of hotel?

Je kunt kiezen uit het campingarrangement (gratis) of het VIP-arrangement (€47,50). Kijk snel hieronder wat je allemaal krijgt: (mét bonus!)

Kijk op mijn website voor meer informatie: https://sandrabarth.online/ga-mee-op-summer-art-journey/

Wie

Jongeren
Volwassenen

Prijs

€0.00

Waar

Workumstraat 28 Amersfoort

Contact

Sandra Barth
Contactpersoon

Neem contact op met Sandra:

-4