Maatje gezocht: bijles Rekenen en Taal

Gevraagd
Helpen
Meedoen
Ontmoeten

Kun jij een uurtje bijles geven in rekenen of Engelse taal? Het zou een 24-jarige Syrische jongen heel erg helpen! Deze jongen woont in Vathorst en verblijft inmiddels vijf jaar in ons land. Hij spreekt Nederlands en is enorm gemotiveerd om zijn leven opnieuw vorm te geven. Hij doet een Mbo-opleiding voor servicemedewerker en merkt dat rekenen en Engelse taal hem niet gemakkelijk afgaan. Daar kan hij wel wat hulp bij gebruiken. Het gaat om breuken en delen bij rekenen en praten en schrijven bij Engels.

Hij schat in dat een uurtje per week voor elk vak hem flink op weg kan helpen. Je kunt ook kiezen voor een van de twee vakken, dan zoeken we een andere vrijwilliger voor het andere vak. Het is wel fijn wanneer je naar deze jongen toe kan gaan omdat hij zelf in een rolstoel zit en wat minder mobiel is. Op maandag, dinsdag en woensdag is hij ook overdag te bezoeken. Gezelligheid en een leuk gesprek zijn belangrijk voor deze jongeman.

Bij interesse kunt u contact opnemen met José van den Tweel, participatiemakelaar Indebuurt033, tel. 06 81491767 of E. jose.vandentweel@indebuurt033.nl

Contact

José van den Tweel
Contactpersoon

Neem contact op met José:

-16