Persoon

Linda Veldman

wie is Linda?

Ik ben getrouwd en we hebben een gezin met 2 tieners en heb mezelf gespecialiseerd in de algehele ontwikkeling van babies, en geef hierin verschillende soorten trainingen, Baby Sensory, Baby gebaren en Dunstan Babytaal in Amersfoort , oa in het Leusderkwartier; Soesterkwartier en Vathorst.

werk en hobbies

Ik geef diverse trainingen op het gebied van ontwikkeling van babies en communicatie bij babies. Dit kan een privé- cursus zijn, maar ook in groepsverband of incompany training.
Daarnaast ben ik als vrijwilliger betrokken bij een kleine non profit organisatie in Oeganda. Waarbij ik diverse activiteiten ontplooi ten behoeve van sponsoring

omgeving

Wat ik graag zie is dat babies en ouders een superfijne start maken en ouders ontdekken hoe belangrijk het eerste jaar is voor de ontwikkeling van hun kindje. Naast allerlei speeltips en ontwikkelingsinformatie en qualitytime zie ik ook de intimiteit en hechting groeien bij ouders en kind. Zo waardevol!

de droom van Linda

Ik hoop de huidige lessen steeds verder uit te kunnen breiden met ook peuter en kleuter programma; in najaar 2019 zal er een programma komen op basis van de wetenschap voor kinderen van 2-7 jaar