Persoon

Charlotte Buys

Bewoner, Ondernemer, Professional, Kindercoach, weerbaarheidstrainer
Werk en hobbies

Mijn naam is Charlotte Buys, getrouwd en moeder van twee kinderen. Na 19 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt besefte ik dat ik meer wilde betekenen voor de samenleving en in het bijzonder voor kinderen. Dit vertaalde zich uiteindelijk in het volgen van een erkende opleiding tot kindercoach bij het Atma instituut en vervolgopleiding bij Stichting Omgaan met Pesten waar ik mijn licentie als trainer heb behaald. Hieruit is mijn eigen kindercoachpraktijk Flink voortgekomen.

Spelenderwijs met kinderen in gesprek gaan en ze coachen bij het aanleren van nieuwe vaardigheden is een mooie, laagdrempelige vorm van hulpverlening voor kinderen die soms wat extra hulp nodig hebben.

Als Trainer Omgaan met Pesten help ik kinderen hun weerbaarheid te vergroten. Door het volgen van Sta Sterk Trainingen krijgen kinderen meer zelfvertrouwen, durven ze beter hun grenzen aan te geven en hun eigen mening te laten horen. Werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het belangrijk om kinderen écht te zíen! Wat drijft ze? Wat heeft hun interesse? Welke talenten bezitten ze? Maar ook, wat vinden ze nog lastig?
Binnen mijn praktijk bied ik de kinderen veiligheid, zodat zij zich kunnen uiten. Als ik contact maak, doe ik dat met oprechte aandacht, waarbij het kind centraal staat. Het resultaat is dat zij zich gezien en gehoord voelen.
Mijn kwaliteiten zijn: eerlijkheid, betrouwbaar zijn, me betrokken voelen, onderzoekend en aandachtig, inlevingsvermogen, zorgvuldigheid, verbindend en rustig


Waar werk ik
Flink werkt vanuit een eigen praktijkruimte in Amersfoort-Vathorst waar in alle rust en privacy kan worden gewerkt.

Organisaties beheerd door Charlotte

FLINK Kindercoaching