Organisaties in Vathorst-Hooglanderveen - Sport

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Buurtsportcoach Amersfoort
Buurtsportcoach, Amersfoort, spelen, bewegen, sporten, alles in beweging!
Tennis- & Padelvereniging LTC Vathorst
LTC Vathorst bestaat sinds 2008 en is een vereniging voor het gehele sportieve gezin. Wij hebben 7 tennisbanen en 4 padelbanen, allen op kunstgras. Wij kennen één lidmaatschap, dus 2 sporten voor de prijs van 1. Wij werken met een afhangsysteem, waardoor je altijd (ook digitaal) zicht hebt op de banen die beschikbaar zijn. Voor diegenen die de sportieve skills willen verbeteren is er de mogelijkheid om lessen te volgen. Bij LTC Vathorst kun je zowel intern als extern competitie spelen.
Open dag BAN badminton
Ontdek badminton zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Zaterdag 13 november 2021 van 10.00-13.00 in sporthal Icoon met onder andere clinics, demonstratie- en inventatiewedstrijden. Kom ook en win mooie prijzen voor jong en oud!
Triathlon Vathorst (3 juli)
Voor de triathlon Vathorst van aanstaande zaterdag 3 juli zoekt de vrijwillige organisatie nog vrijwilligers die mee willen helpen om van deze leuke sportieve dag een extra mooie dag te maken.Wij zoeken nog mensen die willen helpen met: waterposten voorzien, uitdelen medailles, atleten de weg wijzen, toezien op aantallen in de gebouwen, vrijwilligers voorzien van lunch en drinken, atleten helpen waar nodig, etc.Inschrijven kan via www.triathlonvathorst.nl/vrijwilligers
Bröcker Health
Met mijn bedrijf geef ik groepslessen, personal training en coaching aan kinderen, tieners en volwassenen. aanbod:Kids: (vanaf 6 jaar)Krav maga voor kinderen Zelfverdediging voor kinderen Bootcamp kids (kick) boxing kids Tieners (vanaf 12 jr)(Kick) Boxing Krav maga Bokszak training Volwassenen: Fitness Krav maga Bootcamp
Voetbalvereniging VOP
Voetbal vereniging VOP is opgericht op 1 mei 1970. Wij zijn de gezelligste voetbalvereniging van Amersfoort en omstreken. Wij zijn te vinden op sportpark Olympus, Olympus 20 in Amersfoort.