StartersHUB, hulp bij start van bedrijf

onderneming
Advies
Netwerken
Ondernemen
Ontmoeten

Groeicentrum voor ondernemerschap

Droom je ervan om je eigen bedrijf te starten? Misschien zit je al jaren in hetzelfde werkveld en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. De gedachte aan alles wat erbij komt kijken, kan je overweldigen. Je weet niet waar te beginnen of twijfelt of je het wel kan. Geen zorgen, bij StartersHUB.nl in Amersfoort begeleiden we jou stap voor stap in jouw ondernemersreis.

StartersHUB.nl is het centrum voor ondernemerschap waar jij als starter terecht kunt voor ondersteuning, advies en een breed scala aan diensten.

Voor en door ondernemers

Het team van StartersHUB.nl bestaat uit ervaren ondernemers, die hun kennis, ervaringen en netwerk willen delen. Met een specifiek op jou gerichte begeleiding, geven zij structuur en overzicht, zodat jij stap voor stap het pad naar ondernemerschap kunt bewandelen. Je hoeft dus niet alles in je uppie te doen of zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Je mag en kan uit de ervaring van gevestigde ondernemers putten. Met focus op jouw doelstellingen, wijzen zij jou op kansen en mogelijkheden, maar ook op mogelijke risico’s, waardoor je die keuzes maakt die bij jou en jouw bedrijf passen.

Je kunt als starter terecht bij ons team voor ondersteuning, advies en een breed scala aan diensten:

  • persoonlijke begeleiding
  • (wandel)consults
  • workshops en trainingen
  • coworkingspaces
  • ondernemersmaatje
  • netwerkmogelijkheden

 

Wij staan klaar om jou te helpen slagen. 

Wie

Volwassenen

Waar

Maanlander 6a 6a
Amersfoort

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Joyce Hardeman
-17