Kwetsbaar Mooi

onderneming
Coaching

Op zoek naar hulp bij een eetstoornis, eetprobleem en/of verstoord zelfbeeld?

Ben jij klaar met alle negatieve gedachten, stemmen en regels waardoor je relatie met voeding en vooral met jezelf verstoord is? Heb je behoefte aan erkenning en begrip, en wil je je problemen eens écht aanpakken? Neem contact met me op. Want je hoeft het niet alleen te doen.

Ik ben een professioneel coach. Jarenlang heb ik geworsteld met eetproblemen, waarvoor ik in een kliniek behandeld ben en vele therapiesessies heb gehad. Ik geloof in ‘waar een wil is, is een weg’. Ook ik heb de ‘wil’ gevonden en de ‘weg’ bewandeld van een eetstoornis en een burn-out naar een kwetsbaar mooi leven. Dat was niet makkelijk. Daarom help ik je graag bij jouw weg. Ik wil er voor je zijn op een manier die ik zelf gemist heb bij mijn herstel. Met een luisterend oor en respect, liefdevol en zonder oordeel. In de begeleiding maak ik gebruik van o.a. NLP, systemisch werken, RET, mindfulness, oplossingsgericht werken, en bovendien jarenlange ervaringskennis op het gebied van eetproblematiek, eetstoornis en burn-out. Ik bied maatwerk voor iedereen die een beroep op mij doet.

Ik ben er ook voor de dierbaren die dichtbij iemand staan met een eetstoornis want een eetstoornis raakt niet alleen de persoon zelf. Ook alle naasten.

Daarnaast verzorg ik gastlessen en voorlichting over eetstoornissen. Voor leerlingen en studenten bied ik dit aan. Als levende bewijs zet ik graag mijn ervaringsdeskundigheid in om informatie te geven over het overwinnen van eetstoornissen, over zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ook creëer ik bewustwording op thema's zoals de omgang met gevoelens, vragen om hulp, de rol van de social media, de waarde van het uiterlijk en hoe je jezelf ziet en beoordeelt.

Wie

Jongeren
Volwassenen

Contact

Neem contact op met Chantal:

Chantal Dijkstra-Bijvank
Contactpersoon
9