Knutselen met Conny

bewonersinitiatief
Creatief
Workshop

Knutselen met Conny is een activiteit voor kinderen van 7 t/m 10 jaar.

Het wordt wekelijks georganiseerd bij De Bron (op de even weken op dinsdag en oneven weken op donderdag). Dit om meer kinderen te bereiken, om samen te knutselen en om kennis met elkaar te maken.

Het is van 14.30 tot 17.00 uur met max. 14 kinderen. Ze worden begeleid met 2 vrijwilligers.

Wekelijks een andere thema, zoals houten huisje in elkaar zetten, vogelhuis maken en beschilderen, gymtas/etui versieren, boekenlegger maken, schilderen op een doek, schaal/lampjes van wol maken, etc.

Aanmelden is via connyvanmanen@gmail.com. Vermeld de naam van jouw kind en jouw telefoonnummer. De aanmelding is definitief zodra je een bevestigingsmail ontvangt en hierbij geef je ook toestemming dat er mogelijk foto's worden gemaakt die geplaatst zouden kunnen zijn op de social media van de wijk.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de subsidie van de gemeente Amersfoort en Indebuurt033. Ben je blij met ons, dan waarderen we jouw vrijwillige bijdrage. We zijn blij met elke euro erbij.

Wil je deze activiteit sponsoren in de vorm van knutsels(pakketten), iets leuks en lekkers voor de kinderen dan kun je contact opnemen via connyvanmanen@gmail.com of 06-24743008.

Uitnodiging Uitnodiging Uitnodiging Uitnodiging Uitnodiging

Vathorst/Hooglanderveen

 

Ben je tussen de 7 en 10 jaar?

Vind je het leuk om met jouw leeftijdsgenoten samen te knutselen? 

Dan ben je welkom! Deze activiteit wordt één en al gezelligheid met JOU erbij!

Wanneer?

Vanaf 10 juni 2021 op dinsdag (de even weken) en op donderdag (de oneven weken) zijn maximaal 14 kinderen welkom, om samen te knutselen en om kennis met elkaar te maken.

Van 14:30 tot 17:00 uur. Met uitzondering van de zomervakantie.

Programma*

donderdag 10 juni 2021 Schilderen op canvas

dinsdag 15 juni 2021 Diplodocus of Tyrannosaurus T-Rex Dino of (Zee)paardje in elkaar knutselen

donderdag 24 juni 2021 Stenen schilderen

dinsdag 29 juni 2021 Tie dye jouw tshirt (zelf witte katoenen tshirt meenemen)

*Hou @connyvanmanen in de gaten voor de thema’s, foto’s etc.

Waar?

De Bron, ruimte De Ontmoeting. Oceaan 12, Vathorst.

Aanmelden* kan via connyvanmanen@gmail.com. Vermeld jouw naam en de naam van jouw ouder met zijn/haar telefoonnummer. De aanmelding is pas definitief zodra je een bevestigingsmail ontvangt. *Hierbij geef je ook toestemming dat er mogelijk foto's worden gemaakt die geplaatst kunnen worden op de socialmediakanalen van de wijk.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Amersfoort en Indebuurt033. Ben je blij met ons, dan waarderen we jouw vrijwillige bijdrage. We zijn blij met elke euro erbij. Wil je deze activiteit sponsoren in de vorm van knutsels(pakketten), iets leuks en lekkers voor de kinderen? Neem dan contact op via connyvanmanen@gmail.com of 06-24743008.

Contact

Conny van Manen
Contactpersoon

Neem contact op met Conny:

4