Ruimte verhuur van Theater De Kamers

Toneelkamer bij Theater De Kamers
Licht uit, spot aan! In deze zaal ademt alles theater. De hoge ruimte, de vleugel, coulissen, zware gordijnen, tribune, de speelvloer. Een plek waar verhalen tot leven komen. Voorstellingen, films, presentaties, vergaderingen, workshops, repetities, lessen: het is hier mogelijk. Voorzien van alle technische ondersteuning zoals professioneel theaterlicht, -geluid en filmscherm. Verhuur alleen per dagdeel.
Inspiratiekamer bij Theater De Kamers
De Inspiratiekamer doet zijn naam eer aan: hier gaat creativiteit bruisen en ideeën stromen. De prachtige, hoge ruimte met glazen schuifpui op de eerste verdieping heeft uitzicht op het groen aan weerszijden. Zeer geschikt én inspirerend voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties, workshops en/of informele bijeenkomsten. Deze ruimte wordt per dagdeel verhuurd.
Huiskamer bij Theater De Kamers
In de knusse Huiskamer staan banken en kussens rondom de open haard. De grote ramen geven zicht op het groen rondom. Bij mooi weer gaan de schuifdeuren open en vloeien binnen en buiten moeiteloos in elkaar over. Tijd voor een goed gesprek en warme bijeenkomst. De ruimte is geschikt voor zowel een inspirerende zakelijke bespreking als voor een gezellige samenzijn of feest met familie en vrienden.