Dansstudio Inspired

bewonersinitiatief
Dansen
Dansscholen

Kangoo Dance (Power)

Een leuke en blessure vrije fitness / dansles aan de hand van het Kangoo Dance programma op de Kangoo Jumps rebound schoenen.. Moeite met sporten vanwege lichamelijke klachten? Vanwege 80% minder impact op je gewrichten kan je dit wel! Het is super leuk en als je eenmaal hebt meegedaan wil je niet meer zonder. De interval training zorgt voor een goede verbranding waardoor je zeker ook gewicht verliest in combinatie met gezonde voeding.

Iedereen kan meedoen.

Vraag nu je proefles (E7,50) aan een vermeld je maat voor de huur van de rebound schoenen.

Belly Dance Fusion (Hiphop & Latin) ->buikdansen & Dance Fusion

Belly dance Fusion staat voor een mix van belly dance (buikdansen) stijlen waarbij we dansen op zowel moderne als oosterse muziek in een modern jasje. De dansstijl kenmerkt zich door het toepassen van isolatietechnieken van verschillende spiergroepen zoals de heupen, buik, borst, schouder, armen en het hoofd.

In de danslessen leer je deze technieken aan en deze te combineren voor wie wilt met andere stijlen zoals latin en hip hop bewegingen.

Naar gelang het animo zal er een les Belly Dance Fusion (Focus op Belly Dance) & Dance Fusion zijn (evenwichtige mix).

De Belly Dance Fusion lessen zijn ook geschikt voor zwangere vrouwen (ook met klachten), uiteraard worden de bewegingen aangepast aan de zwangere indien nodig.

Roller Dance recreatie

We dansen recreatief op rolschaatsen op populaire muziek. Aan de hand van technieken uit het kunstrolschaatsen gaan we aan de slag met super toffe moves om tot een mooie choreografie te komen. De groep is bedoeld om vooral samen te ontdekken, nieuwe moves te leren en elkaar te ondersteunen.

We oefenen in het Skatepark of in het ICOON.

Prijzen

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Leeghwater 1 Amersfoort

Meer informatie

Contact

Nienke Buiskool Leeuwma
Contactpersoon

Neem contact op met Nienke:

4