Things to Do in 't VeenVat

Sociaal
20 april 2022

Na het succes van 2019 organiseren we opnieuw een informatieve dag. We krijgen regelmatig te horen dat er in Vathorst en Hooglanderveen niet veel te doen is, terwijl er vele verschillende organisaties en initiatieven actief zijn! Veel, vooral nieuwe bewoners, zijn nog niet bekend met het aanbod of mogelijkheden op het gebied van zorg, welzijn, cultuur en sport.

Op zaterdag 18 juni 2022 kunnen bewoners en verenigingen/initiatieven uit Hooglanderveen en Vathorst kennis met elkaar en met de initiatieven maken. Daarnaast kan men elkaar natuurlijk ontmoeten, met als doel om uiteindelijk de bewoners van Hooglanderveen en Vathorst deel te laten nemen aan de initiatieven die Hooglanderveen en Vathorst te bieden hebben. Daarnaast ontmoet u andere organisaties om de mogelijkheden en initiatieven van uw organisatie te delen en mede hierdoor een breder netwerk op te bouwen met organisaties buiten het gebruikelijke netwerk.

Op zaterdag 18 juni van 14:00-17:00 zullen in dorpshuis en sporthal ‘De Dissel’ te Hooglanderveen vele initiatieven en verenigingen zich tonen aan het publiek. Na afloop is er gelegenheid om een hapje en drankje te nuttigen.

Om “Things to do in ’t VeenVat” goed neer te kunnen zetten hebben wij jullie hulp nodig bij de promotie en invulling! Uiteindelijk willen we zoveel mogelijk bewoners van Hooglanderveen en Vathorst laten zien wat de verenigingen en initiatieven in hun wijk en dorp te bieden hebben.

U kunt via het contactformulier het inschrijfformulier voor deze dag opvragen. U krijgt dan in De Dissel ruimte beschikbaar in de vorm van een tafel, buitenruimte of een sportvloer om uw initiatief onder de aandacht te brengen om zo nieuwe leden, deelnemers of vrijwilligers te werven. Tijdens deze middag wordt u voorzien van een kopje koffie of thee en na afloop nodigen wij de standhouders uit om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Doet u mee met “Things to do in ’t VeenVat”?

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

 

Met een VeenVat groet,

Piroska Baars

Sven Slop

Henny Rouwhorst

Astrid de Vré

Michelle Veerman

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Sven Slop
-3