Stagevacature begeleider dagbesteding

Zorg

Vacature stagiair begeleiding dagbesteding

Ben je op zoek naar een stageplaats waar je veel kan ontdekken en leren?

Bij Land in Zicht kan je kennismaken met het begeleiden van een diverse doelgroep. Hier komen deelnemers met een licht verstandelijke beperking, autisme, burn-out, psychische problematiek en dementie. Als stagiair word je gekoppeld aan één of enkele deelnemers. Samen met hen onderneem je activiteiten die gericht zijn op hun persoonlijke doelen. Deelnemers doen activiteiten in de tuinderij, het hoveniersteam, de houtwerkplaats, het atelier en binnenkort ook in het theehuis en de winkel. Bij Land in Zicht is geen dag hetzelfde!

Je leert schakelen tussen diverse doelgroepen, activiteiten voor te bereiden en uit te voeren en bent onderdeel van een heel gaaf team. Doordat je aan de slag gaat bij een kleine organisatie krijg je waar mogelijk verantwoordelijkheid en vrijheid, zonder in het diepe gegooid te worden. Je mag meedenken en jouw input telt mee.

Wie zoeken we?

Om de continuïteit te waarborgen zoeken we iemand die hier minimaal 2 dagen per week stage wil komen lopen gedurende minimaal 3 maanden. Deze stage is bijvoorbeeld geschikt voor studenten (health)- social work/ sociaal werker en (persoonlijk)-begeleider maatschappelijke zorg. We hebben al meerdere studenten van MBO Amersfoort en ROC Midden Nederland Amersfoort begeleid. Maar studenten van andere MBO- en HBO- opleidingen zijn ook van harte welkom.

Interesse of meer weten?

Neem contact op met onze zorgcoördinator Milou Harskamp. Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag en vrijdag

Bel: +31 6 36410874

Of mail: milou@landinzicht.net

Wie

Jongeren
Volwassenen

Waar

Achterhoekerweg 19
Amersfoort

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Linde de Vries
-14