Kennismaking deelname Land in Zicht

Activiteitencentrum

Dagbesteding en leerwerktrajecten in het groen: ga jij met de vingers in de aarde op de tuinderij of mee op pad met onze hoveniers?

Het hoveniersbedrijf en de tuinderij van Land in Zicht hebben plek voor nieuwe deelnemers van dagbesteding en leerwerktrajecten

Hoveniersbedrijf

Samen met je team werk je aan de mooiste tuinen van Amersfoort en omgeving. Je leert bomen planten, paden aanleggen, op de juiste manier snoeien en nog veel meer. We werken met lichte machines en leren jou ook hoe je daarmee veilig aan de slag gaat. Aan het einde van de dag sluiten we samen voldaan af, met zichtbaar resultaat: groene tuinen en blije klanten.

Tuinderij

Wij ontwikkelen gezamenlijk een fijne plek om te zaaien en te oogsten. Vind je het leuk om mee te werken in de frisse buitenlucht? Samen gaan we zaaien, planten, onkruid wieden, snoeien, tomaten dieven en komkommers indraaien. Je hoeft geen ervaring te hebben met tuinieren; de groene vingers kweek je vanzelf.

Samen met jou kijken we wat er mogelijk is. We stellen een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Je leert vaardigheden van het hovenierswerk en waar mogelijk begeleiden we je naar een reguliere baan.

Neem gerust contact op en plan een rondleiding. We denken graag met je mee.

Mail: info@landinzicht.net

Telefoon: 06 36410874

Wie

Jongeren
Volwassenen

Waar

Achterhoekerweg 19
Amersfoort

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Linde de Vries
-12