Vacature creatieve begeleider

Zorginstellingen

Creëer jij een warme sfeer, waarin volwassenen met verschillende hulpvragen zich thuis en gezien voelen? En heb je zin in een nieuwe uitdaging waarin je jouw creatieve passies en levensenergie kan delen? Wij zijn op zoek naar een creatieve begeleider voor 16-32 uur. De startdatum is in overleg met jou, zo snel mogelijk.

Waar ga je werken?

Land in Zicht is een groene en sociale onderneming aan de rand van Amersfoort Vathorst waar we zorgen voor mens en aarde. We bieden dagbesteding en leerwerktrajecten in verschillende werkgebieden. Deelnemers ervaren zingeving en gaan een bijzondere ontwikkelingsweg.

Wat ga je doen?

De deelnemers die jij met je collega begeleidt werken in een beschutte Hoeve, met keuken, tuin, huiskamer en creatieve ruimte. Andere deelnemers gaan op pad met het Groen- en Houtbedrijf, werken in de Tuinderij en in het toekomstige Theehuis.

In de ochtend ontmoet je iedereen voor een kop koffie. Daarna gaan de verschillende groepen in hun eigen werkgebied aan de slag. Je verdeelt de taken met je collega. Jullie begeleiden een groepje deelnemers dat een dagelijkse lunch bereidt. Met anderen werk je aan een klus in de tuin. Met een derde groepje werk je aan het maken van bijvoorbeeld broodplanken, kruidenthee of omslagdoeken, die in het winkeltje verkocht worden.

Heb jij het in je?

Verbindingen leggen tussen verschillende mensen en verschillende niveaus gaat jou gemakkelijk af, je zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen. Je stelt je flexibel op, bent gastvrij en houdt een goede balans tussen professionaliteit en menselijkheid. Jij houdt de regie. Dingen die moeten gebeuren zie je en pak je zelfstandig op.  

Als je ons team wilt komen versterken dan vragen we het volgende van je:

·       Je hebt een zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal mbo 4 niveau

·       Je hebt 3-5 jaar ervaring met mensen met LVB, autisme en psychische hulpvragen

·       Je kunt zelfstandig zorgplannen maken en bent computervaardig

·       Ervaring met ‘Geef me de 5’ is een pre

Land in Zicht heeft jou veel te bieden

·       Waanzinnig mooie werkplek

·       Functie voor 16 - 32 uur, waarvan in ieder geval de dinsdag en donderdag. Andere werkdagen zijn in overleg

·       Doorgroeimogelijkheden in het vakgebied

·       Goed salaris conform CAO GGZ

·       Secundaire voorwaarden, zoals een dagelijkse lekkere lunch met ingrediënten van eigen land

·       Geweldige collega’s!

Enthousiast? Wij ook!

Stuur je motivatie en CV voor 15 januari naar info@landinzicht.net. Bij vragen kun je vanaf 2 januari contact opnemen met onze zorgcoördinator Milou Harskamp: milou@landinzicht.net of 06 36410874 

Wie

Volwassenen

Waar

Domstraat 82
Hooglanderveen

Contact

Linde de Vries
Contactpersoon

Neem contact op met Linde:

-6