Kangoo Dance / Power

Beweging
Dansscholen
Danssport
Springen en dansen op Kangoo Jumps is een hele nieuwe ervaring! Het is leuk, blessure vrij, 80% minder impact op je gewrichten (personen met enkel, knie, heup en rugklachten kunnen dit juist wel!) en een goede methode als je gewicht wilt verliezen.

Springen en dansen op Kangoo Jumps is een hele nieuwe ervaring!

Het is leuk, blessure vrij, 80% minder impact op je gewrichten (personen met enkel, knie, heup en rugklachten kunnen dit juist wel!) en een goede methode als je gewicht wilt verliezen.

Kangoo Jumps zijn ook zeer geschikt als onderdeel van een revalidatie na bijvoorbeeld een enkel, knie, heup of rug trauma/operatie.

Iedereen kan meedoen met de les want binnen 10 seconden ben je gewend om op de rebound schoenen te staan en leer je via een rustige opbouw alle basis stappen kennen. Uiteindelijk is het even makkelijk als joggen maar omdat het gelukshormoon direct wordt vrijgelaten is de ervaring direct super!

Na een rustige warming up ga je de choreografie in kleine stapjes aanleren. De afwisseling tussen intensieve en rustige bewegingen geven je een goede interval training. Aan het eind van de les ken je choreografie en zullen we deze een aantal keer herhalen zodat je met een positieve dans ervaring de les gaat afsluiten. We eindigen met een cooling down zonder de Kangoo Jumps op je eigen gympen/schoenen.

Je bent altijd welkom om een proefles (5 euro) te volgen en de rebound schoenen kan je voor 2,50 euro huren tijdens de les.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

€5,00

Contact

Neem contact op met Nikita:

Nikita Lumet
Contactpersoon
3