Sandra Barth

Sandra Barth

0643228705
Samen met mijn man Vincent en twee hondjes woon ik sinds 2007 in de Workumstraat in Vathorst. We waren de eerste bewoners van het blok, toen nog zonder straat, zonder sluis en zonder Kai Park. Mijn dochters zaten op het Vathorstcollege, vanaf de eerste jaren dat het bestond, maar zijn inmiddels uitgevlogen.

Ik wandel regelmatig over de dijk bij de sluis met de honden. Ik sport bij Lifecity, dus daar kun je me ook tegenkomen. Ook kom ik regelmatig bij Peer!, de Seats2meet locatie in Calveen, waar ik van 2015 tot 2019 co-owner van was. Het netwerk Bewust Eemland heb ik opgezet en ook al ben ik daar geen trekker meer van, ik ben wel nog lid en ik trek graag op met de bewuste ondernemers in dit netwerk. En ik kom natuurlijk ook op allerlei andere (creatieve) plekken in Amersfoort.

Ik heb een atelier aan huis, waar iedereen welkom is. Kijk op Sandrabarth.online voor meer informatie. In mijn atelier help ik mensen die een nieuwe richting aan hun leven moeten of willen geven, o.a. met een online programma, open ateliers en vooral gezelligheid, vrolijkheid en creativiteit!
Stuur mij een bericht