Leon Linnartz

Leon Linnartz

06 - 52 450 720

Leon Linnartz (1961)

Leon heeft een afgeronde universitaire opleiding Earth Sciences in Utrecht. Vanaf 1991 heeft hij als zelfstandig ICT ondernemer in het bedrijfsleven gewerkt.

Leon heeft een opleiding gevolgd bij het Goodfield Instituut (zie www.goodfieldinstituut.nl) en is senior Goodfield therapeut en nonverbale gedragsanalist. Bovendien is hij geaccrediteerd Journey Practitioner (zie www.nvjp.nl).

Hij bezit het CIVAS-diploma Kindercoach (hbo-niveau) en biedt oplossingsgerichte ondersteuning bij opvoedvragen, gedragsproblematiek en ontwikkelingsachterstand.

Sinds 2004 heeft hij de coachings- en therapiepraktijk Humagnify in Lochem.

In 2011 heeft hij Superkidz opgericht, omdat hij merkte dat vrijwel alle problemen waar zijn cliƫnten mee worstelen hun oorsprong vinden in de (vroege) kindertijd.

Waarom zou je tot je 35e wachten met het oplossen van die problemen bij een psycholoog of therapeut? Waarom niet aan de slag op een leeftijd dat de problemen ontstaan?

Leon werkt graag met kinderen omdat hij vindt dat een goed begin het halve werk is.

Leon is als Jeugd- en gezinsprofessional geregistreerd bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd onder nummer 100024845 (zie SKJ).

Hij is geregistreerd in het AGB-register met AGB-code 94104389 (zie ABG register).

Stuur mij een bericht