Michelle Veerman

Michelle Veerman

06-42627891

Ik ben de Buurtnetwerker in Vathorst en Hooglanderveen voor IndeBuurt033. Neem gerust eens contact op om kennis te maken!

Wat is een Buurtnetwerker?

Ieder gebied kent zijn eigen Buurtnetwerker. De Buurtnetwerker is in dienst bij Indebuurt033 om de sociale netwerken te ontwikkelen en te versterken in de wijken. De rol van Buurtnetwerker wordt vervuld door een professional die nauw samenwerkt met inwoners, vrijwilligers en andere betrokken organisaties of wijkfuncties.

De Buurtnetwerker is de verbinder in de wijk en verbindt inwoners, initiatieven, wijkwerkers en organisaties met elkaar, zodat er nieuwe initiatieven kunnen ontstaan. De Buurtnetwerker is zichtbaar in de wijk. Altijd dichtbij en in de buurt. De Buurtnetwerker is hét aanspreekpunt voor inwoners en is toegankelijk voor iedereen. De Buurtnetwerker heeft oog voor kansen en talent en hoe deze optimaal te benutten in de wijk. De Buurtnetwerker heeft kennis van sociaal-maatschappelijke vraagstukken en kent de dynamiek van de buurt en de behoeften van inwoners.

Meer informatie over IndeBuurt033 en wat wij doen in de wijk: www.indebuurt033.nl

Stuur mij een bericht