Roller Dance & Kunstrolschaatsen

Danssport
Beweging
Dansen
Kom jij ook de wereld van Roller Dance & het Kunstrolschaatsen ontdekken? Iedere maandag avond is er training voor alle niveaus.

Kom jij ook de wereld van Roller Dance & het Kunstrolschaatsen ontdekken?

Training is mogelijk op maandag avond van 19:30 t/m 21:30 en/of vrijdag middag van 16:15 tot 17:45. Informatie volgt nog. Mogelijke locatie is Het Klokhuis (weerstaat 2, Amersfoort - Randenbroek) of het ICOON.

De training is er voor de absolute beginner tot aan het leren van Roller Dance (dansen op rolschaatsen) en/of Kunstrolschaatsen (techniek en sprongen) met leuke muziek op de achtergrond.

Starten met rolschaatsen

Heb je nog nooit op rolschaatsen gestaan maar zou je het willen uitproberen? Je wordt volledig begeleid om die spannende eerste stap/rol te maken zodat ook jij met een goede ervaring naar huis gaat en je zelfvertrouwen stijgt.

Roller Dance

Hip Hop, Streetdance, Latin, allemaal dansstijlen die vertaald zijn naar het rolschaatsen zoals de Downtown, snake en de barrel roll. Een leuke dansmix op rolschaatsen noemen wij Roller Dance!

Kunstrolschaatsen

Je kent het vast wel van tv kunstschaatsen, met die gave Axel, toch? Hoe zou je het vinden als je dit met de juiste techniek op de rolschaatsen zou kunnen? Ja dat kan! Met de juiste techniek rol jij met gemak over de baan van een leuke voeten combinatie naar een mooie sprong combinatie zoals de Waltz Jump (kadet), Salcow, Flip, Toe loop en misschien zelfs de Axel.

Uiteraard bepaal jij zelf waar aan je wilt werken en hoef je niet 1 richting te kiezen.

Heb je nog geen rolschaatsen maar zou je deze wel willen aanschaffen. Kijk dan op onderstaande links voor meer informatie.

Vul het onderstaand formulier in om je aan te melden.

Wie

Jongeren
Volwassenen

Wanneer

Meedoen

< meijuli >
juni 2024
madiwodovrzazo
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Nikita Lumet
-9